If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти ако се палиш за някакви си чужди мнения .. много е комплексарско ! Важното е ти какво мислиш и какво харесваш , на който не му харесва нещо .. ми нека си говори теб нали те кефи Спирам със спама и един съвет - не се пали за глупости
Извинявам се на всички колеги, които засегнах !!!! Просто съм убеден, че точно Алфа Ромео не се нуждае от никакви присадки, който да разбият оригиналния, изпипан дизайн. хора - вие карате уникални автомобили които имат ретро-спортен непреходен дизайн дело на толкова можещи хора и продукт на толкова мислене че слагането на ефтини лайсни и други неща е неуважение към тяхното дело, естетиката и не на последно място към всеки от вас. Макар, че рискувам с този си пост да отнеса бан за дълго време. Казвам не целя да обидя никого - просто изказвам мнение целящо да възвърне уважението към визията и прекрати всякакви намеси в дизайн на наште коли. - Това е също така се извинявам и за ехидно-"остроумния" тон на някой мой постове
Извинявам се на всички колеги, които засегнах !!!! Просто съм убеден, че точно Алфа Ромео не се нуждае от никакви присадки, който да разбият оригиналния, изпипан дизайн. хора - вие карате уникални автомобили които имат ретро-спортен непреходен дизайн дело на толкова можещи хора и продукт на толкова мислене че слагането на ефтини лайсни и други неща е неуважение към тяхното дело, естетиката и не на последно място към всеки от вас. Макар, че рискувам с този си пост да отнеса бан за дълго време. Казвам не целя да обидя никого - просто изказвам мнение целящо да възвърне уважението към визията и прекрати всякакви намеси в дизайн на наште коли. - Това е също така се извинявам и за ехидно-"остроумния" тон на някой мой постове
RESPECT за колегата nightroller и мнението му... само да кажа че на мен ми хареса визията с лайстната която продължава фара, а за решетката съм раздвоен ..... Сега Connor само да ти кажа да не са палиш и гъзарееш щото темата ти с Зендер Кита беше оспамена в първия момент в който бяха постнати снимки на коли с Зендер "лайстна" тунинг... Тона ти е неподходящ а по повод думите ти: "А комплексарско и безхарактерно е да мълчиш на такива боклуци." мога да кажа че имено разумните и културни хора си замълчават в такива случаи.
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Мълчат безхарактерните хора и мишоците. Ти може да си мишок, аз не съм. Хората показват нещо което ги радва, а от своя страна някой влиза и почва да плюе. Благодаря но няма нужда от това. Може да е тръгнала леко в друга насока темата, но когато се почна с това хранене се пуснаха и вече някакви снимки на ренота и тн. което почна вече да дразни и тотално да е офтопик. Помисли над това което написах и не се чувствай длъжен да постваш отговор.
Знаеш ли какво е човек с характер? Някой , който държи позиция и може да се защити с думи , а ако се чувстваш обиден и си толкова чувствителен не ти отива тая роля на "голям мъж" ! Мишоци .. еми предпочитам в такъв случай да си замълча и да съм "мишок" в очите на хора като теб , отколкото да се занимавам с глупави спорове и да се права на смелия див селянин , дето е готов да скача да се бие Не знам хората даже ти се извиниха ти продължаваш да дрънкаш и да обясняваш .. най-добре Пинко да заключи тая тема и да се предстане с тея безсмислени обяснения ! Спирам да коментирам и да пиша по темата , каквото имах го казах! Поздрави
Comment